Sign In | Join Free | My gastesters.com
China Hangzhou Linkwin Smart Technology Co.,Ltd logo
Hangzhou Linkwin Smart Technology Co.,Ltd
Link to win,win-win together
Site Member

5 Years

Home > RFID Label Tags >

UHF Long-Range Programmable UHF RFID LED Tag with LED Light for Asset Management LAB4418LED

Hangzhou Linkwin Smart Technology Co.,Ltd
Contact Now

UHF Long-Range Programmable UHF RFID LED Tag with LED Light for Asset Management LAB4418LED

  • 1
  • 2

Brand Name : LINKWIN

Model Number : LAB4418LED

Certification : CE

Place of Origin : CHINA

MOQ : 1000pcs

Price : USD0.25/PC to USD0.5/PC

Payment Terms : L/C, D/A, D/P, Western Union, MoneyGram

Supply Ability : 10000pcs per month

Delivery Time : 10 working day

Packaging Details : 5000pcs/roll ; 8 roll in a carton

Material : PET or customized

Frequency : 860-960MHz

Size : Customized Size

Protocol : ISO 18000-6C

Application : ASSET MANAGEMENT

Service : encoding/printing

Contact Now

UHF Long-Range Programmable UHF RFID LED Tag with LED Light for Asset Management LAB4418LED

This LAB4418LED with LED is specially developed for searching appointed goods quickly.The perfect combination of UHF long-distance reading & LED lighting,With universal RFID remotely triggers LED on device far away and realize the fast query and locate target items! Assist to find goods’ location, greatly improve the searching efficiency and management level!

Protocol ISO/IEC 18000-6C & EPC global Class 1 Gen 2
Chip KX2005X-BL
Memory UHF:EPC 240Bits(One time encoding),USER 1312Bits(One time encoding)
TID 96Bits,Access PWD 32Bits ,Kill PWD 32Bits
Surface Paper PET or customized
Application Asset management/retail
Mounting way Attaching with back adhesive
Read range RFID:Up to 6 meter by fixed reader; Up to 3 meter by handheld reader
LED light on:3 meter
Frequency 860MHZ to 960MHZ
Size Label size:44× 18mm;Antenna size 40× 14 mm
ESD: ≤2KV
Storage temp -30to 70
Operation temp -30to 70
Storage Humidity: 30%~70%
Warranty 1 Year

Question 1: Is there stock for your products?
Answer: There is stock for different products in different periods.
Please tell us what products you need, then we will check the stock for the products you need.

Question 2: Do you offer samples?

Answer: For samples in stock, samples can be arranged directly and freely.
For samples out of stock, new production needs to be arranged, and there is sample charge.

Question 3: How can the artwork be offered?

Answer: Artwork can be sent to us by AI, or PSD, or CDR. But it has to be in vector graphics to ensure the quality of printing.

Question 4: What is MOQ?

Answer: The MOQ is 500 pcs. The price is more competitive for bigger order quatity.

Question 5: What different RFID products do you offer?

Answer: Various RFID products, including RFID cards, RFID labels, RFID wristbands, and NFC products can be produced in our factory.
RFID customization is available in our factory. Any design can be produced by us.

Question 6: What shipping way is adopted?

Answer: By Express, Air, Sea. Depends on clients' specific requirements and order quantity.

Question 7: What is the lead time?

Answer: Generally, the shipping time is 3-5 working days.
The production time is different in different periods for different orders.
Please consult us according to your specific requirements of your order.

Question 8: What payment do you adopt?

Answer: Western Union, TT, Paypal. Paypal is just accepted for small amount.


China UHF Long-Range Programmable UHF RFID LED Tag with LED Light for Asset Management LAB4418LED wholesale

UHF Long-Range Programmable UHF RFID LED Tag with LED Light for Asset Management LAB4418LED Images

Inquiry Cart 0
Send your message to this supplier
 
*From:
*To: Hangzhou Linkwin Smart Technology Co.,Ltd
*Subject:
*Message:
Characters Remaining: (0/3000)